Brand in the spotlight: Rock Your World - the place for your wellbeing

Merk in de spotlight: Rock Your World - the place for your wellbeing

In de snel veranderende wereld van vandaag is het vinden van tijd voor zelfzorg en welzijn essentieel. Bij Serious Sugar zijn we verheugd om een merk in de schijnwerpers te zetten dat dit begrijpt: Rock Your World. RYW maakt selfcare toegankelijker door duurzame wellness-tools en waardevolle kennis te verzamelen op één plaats, waardoor jouw pad naar welzijn eenvoudiger wordt. Dit merk staat symbool voor verbinding, natuur en welzijn.

Rock Your World's reis naar wellness

Het verhaal van Rock Your World begint bij Hanneke, die tijdens haar studie tot Ayurvedisch therapeut de kracht van selfcare ontdekte. Deze kennis hielp haar zich zowel mentaal als fysiek sterk en energiek te voelen. Samen met haar partner Clint zet ze deze wijsheid om in toegankelijke producten voor iedereen. RYW biedt wellness tools zoals sprays, journals en workshops aan om meer feel-good momenten in je leven te brengen.

Calming Pillow Spray: slaapspray

Calming Pillow Spray: slaapspray

Natuurwijsheid in je leven

De producten van RYW zijn geworteld in de Ayurveda, een wetenschap die is gebaseerd op de ritmes en wetten van de natuur. Dit betekent dat elk product van Rock Your World een stukje natuurwijsheid in je drukke leven brengt. Van 'The Journal', die inzicht geeft in Ayurveda en routines, tot etherische olie-blends, elk product is bedoeld om jou te helpen verbinden met je ware natuur.

Feel good, be great

De missie van Rock Your World is om welzijn moeiteloos te maken. De producten en kennis op het gebied van schoonheid, kinderen, yoga, meditatie, Ayurveda, slapen, thuis, aromatherapie en superfoods ondersteunen je in de zorg voor jezelf, je omgeving en de wereld.

Be Zen Spray: ontstressen en resetten

ROCK YOUR WORLD Be Zen Spray: ontstressen en resetten

Lokaal en eerlijk

Wat we ook fantastisch vinden aan dit merk is dat de producten van RYW zo lokaal mogelijk worden gemaakt. Alle betrokken kleinschalige projecten en ondernemers werken eerlijk, lokaal en duurzaam.

Botanicals

In de sprays van RYW worden etherische oliën gebruikt die 100% natuurlijk, vegan en puur zijn. Deze oliën, gemaakt van kruiden, planten en bloemen, zijn natuurlijke krachtpatsers die subtiel je gevoel van welzijn beïnvloeden. Een geur van RYW helpt je in het moment te zijn, beter te ademen, je hartslag te vertragen en tot rust te komen – dit is de kracht van de natuur.

Ontdek de wereld van Rock Your World bij Serious Sugar en voeg een beetje natuurlijke wijsheid toe aan je dagelijkse routine. Feel good, be great met Rock Your World.