Serious Sugar: The good life remixed

De initiators achter Serious Sugar zijn wij, Mark en Mariko Naber. We hebben ons al bijna drie decennia ondergedompeld in Nederlands design, styling, kleur, creatie en ondernemerschap. Samen zijn we betrokken bij verschillende bedrijven zoals Loaded ink BNO, Sell your stuff online en Happlify. Serious Sugar is onze nieuwe magische plek waar alles wat we doen en hebben gedaan samenkomt.

Laten we samen luxe herdefiniëren en een wereld creëren waar we genieten van luxe, terwijl we óók zorg dragen voor onze omgeving en gemeenschap. Ontdek hoe elke keuze een kans is om niet alleen jezelf, maar ook de wereld om ons heen een beetje te verbeteren.

Bij Serious Sugar vieren we het goede leven, opnieuw gemixt voor een duurzame toekomst.

Luxe en duurzaamheid gaan hand in hand

Wij geloven dat een luxe levensstijl niet ten koste hoeft te gaan van onze planeet. Onze missie is om je te inspireren en te laten zien hoe je kunt genieten van luxe op een verantwoorde manier, waarbij elke keuze bijdraagt aan persoonlijke verrijking en een duurzamere toekomst.

Bij Serious Sugar nodigen we je uit om een hogere levenskwaliteit te bereiken door middel van bewuste keuzes en unieke ervaringen. Van duurzame reisbestemmingen en wellness retreats tot kunst die je echt wat doet en mode die stijlvol én ethisch is – wij zoeken voor jou inspiratie en kennis om je leven op een verantwoorde manier te verrijken.