Verzendbeleid

Wij doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Bestellingen voor artikelen die op voorraad zijn, worden doorgaans zo snel mogelijk verzonden. Er kunnen zich echter gevallen voordoen waarin we dit tijdsbestek niet kunnen halen vanwege de beschikbaarheid van producten. Kijk hiervoor op de productpagina mogelijk anders levertijden.

Bezorgkosten

Voor de kosten en tijden verwijzen wij je naar onderstaande lijst. Als je land hieronder niet wordt vermeld, betekent dit helaas dat we daar momenteel niet bezorgen. Maar kom zeker snel nog eens kijken, want we voegen voortdurend nieuwe bestemmingen aan de lijst toe.

  • Nederland €4,95
  • België €7,50
  • Duitsland €7,50
  • Gratis verzending naar alle landen bij bestellingen boven € 120

Aflevertijd

Binnen Nederland worden de meeste bestellingen binnen 1 tot 3 werkdagen ontvangen. Sommige leveringen kunnen uiteraard langer duren dan verwacht door onvoorziene omstandigheden (feestdagen, stakingen, etc.).

Betaling, belasting en BTW

Alle productprijzen die op de website worden weergegeven, zijn inclusief eventuele toepasselijke EU-btw. Dit betekent dat de totaalprijs die je voor het product betaalt altijd hetzelfde is, ongeacht of er wel of geen EU-btw in rekening wordt gebracht over onze verkoop van het product.

Voor klanten die de BTW willen terugvorderen op bestellingen buiten de EU, betalen wij helaas geen BTW-verzoeken terug.

Wij accepteren de volgende betaalmethoden: Visa, Mastercard, Maestro, American Express, UnionPay, iDEAL en Sofort

Herkomst van producten

Serioussugar.com is een online warenhuis met unieke merken uit voornamelijk Nederland en Europa. We stellen onze selectie zorgvuldig samen, met de nadruk op kwaliteit en uniciteit. De producten die je bij ons bestelt, zijn rechtstreeks afkomstig van de respectieve merken en worden vanaf hun locaties naar je verzonden.

Hierdoor heeft elk product daarom een eigen levertijd. Deze aanpak stelt ons in staat de verzendkosten te verlagen, de handling te minimaliseren en onze ecologische voetafdruk te verkleinen, wat een positieve bijdrage levert aan het milieu.

Wees alstublieft geduldig. Helaas kunnen wij de exacte levertijd niet garanderen.